Nyheder

12. September 2024

Tilmelding til tandforsikring åbner i oktober

21. til og med 31. oktober bliver der igen åbnet for tilmelding til aftalen med Dansk Tandforsikring.
Tekst: Vickie Lind, pressechef

SÆT KRYDS I KALENDEREN!

 

Mange officerer har allerede benyttet muligheden for at tilmelde sig den forsikringsordning, som HOD har indgået med Dansk Tandforsikring. Det er en frivillig tandforsikring for HOD’s medlemmer og deres husstand. Det vil sige, at medlemmer og personer i deres husstand hver især kan tegne forsikringen. Da det er en tandforsikring med rigtig fine vilkår, er der kun åbent for tilmelding i et kort tidsvindue hvert år.

 

Næste gang er fra d. 21. til og med den 31. oktober 2024.

 

Dækning fra første dag

Tandforsikringen dækker fra dag ét alle almindelige behandlinger. Der er ikke krav om forudgående regelmæssige tandeftersyn, og man ser ikke umiddelbart på historik i forhold til behandlinger, altså om tanden var syg eller behandlingskrævende, inden forsikringen blev tegnet. Protetiske behandlinger er dog undtaget, her ser man på, om behandlingen tidligere har været diagnosticeret.

 

Hvad koster det?

Præmien for ordningen er kr. 1.550 pr. år (2024). Den maksimale forsikringssum er kr. 20.000, og den årlige selvrisiko er på kr. 995.

 

Læs mere om aftalen

 

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at logge ind på MIT HOD og udfylde data til Dansk Tandforsikring. Husk, at du først kan gøre dette mellem d. 21. og 31. oktober 2024.

 

Har du spørgsmål, kan du se mere hos Dansk Tandforsikring eller skrive til dem info@dansktandforsikring.dk